VERIFICARE SERIE SASIU - AN OVERVIEW

verificare serie sasiu - An Overview

verificare serie sasiu - An Overview

Blog Article

Este critical să știi costurile de exploatare ale unei mașini înainte de a o cumpăra. Află AICI totul despre rovinietă și despre valoarea amenzii pe treatment ar putea-o atrage lipsa acesteia. 

Codul VIN este și în descrierile anunțurilor de pe AUTOVIT.RO. Nu trebuie să fii ghicitor în stele ca să elucidezi misterul codului VIN doar privind cele 17 caractere din anunț.

Raportul VIN obţinut în baza unei verificări de serie şasiu free of charge oferă detalii cu privire incidentele rutiere anterioare în treatment maşina a fost implicată.

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați web page-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a web page-ului nostru.

BMW: în stânga părții superioare a bordului, pe peretele despărțitor dintre motor și habitaclu, pe flanșa amortizorului față;

În in addition, vehiculele precum mașinile clasice și mașinile americane au adesea un număr VIN care se abate de la standardul de 17 caractere. Acum că știți treatment este numărul VIN, contactați-ne pentru a vă identifica vehiculul. autoDNA vă va ajuta să obțineți informații despre istoricul vehiculului, treatment ar putea să nu fie disponibile în alte baze de date. Fiecare caracter din numărul VIN are un sens și nu a fost folosit accidental.. Verificați istoricul vehiculului Semnificație

Nimeni nu vrea un vehicul cu daune ascunse. Acest lucru ar putea duce la un preț exagerat sau la probleme de siguranță la drum.

Audi: în stânga părții superioare a bordului, pe peretele despărțitor dintre motor și habitaclu sau pe mecanismul central al ștergătoarelor;

Ne tot extindem plaja de surse de day – fiecare sursă nouă înseamnă potențial mai ridicat să economisim banii utilizatorilor noștri.

Decodificarea seriei de șasiu gratuit Pe autoDNA puteți decodifica gratuit seria de șasiu și puteți verifica gama de informații disponibile pentru o anumită serie de șasiu. De asemenea, puteți verifica gratuit ce secțiuni din Raportul de istoric al vehiculelor conțin informații și fotografii. De asemenea, oferim informații gratuite despre disponibilitatea raportului, adică confirmarea informațiilor referitoare la țara de origine a unei anumite mașini. Raportul autoDNA de istoric al vehiculului Rapoartele de istoric ale vehiculelor constituie cea mai completă sursă de informații . Conține day despre peste five hundred de milioane de mașini next-hand din Europa și din întreaga lume. Fiecare raport poate conține o mulțime de informații valoroase despre o mașină second-hand și istoricul acesteia. Verificarea seriei de șasiu cu autoDNA vă oferă acces la informații adunate din multe surse de încredere .

Producătorii recheamă de obicei modelele în materială ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul site web tău nu can be așa ceva înainte să-l scoți la drum.

Economisire de timp Un raport permite separarea preliminară a mașinilor bune de cele cu defecte ascunse, așa-numitele“lemon cars”. Deci, nu trebuie să conduceți și să inspectați singur multe mașini și să vă pierdeți timpul. Protejați-vă împotriva unei achiziții proaste Investiția în raportul autoDNA aduce financial gain chiar și pentru câțiva lei , deoarece vă protejează de cumpărarea unei mașini care ar putea fi, de exemplu, după o daună fullă și necesită sume enorme de bani pentru reparații.

Caracterul cu numarul nine, in cazul nostru "Z" este de fapt o cifra de control utilizata de majoritatea producatorilor pentru a securiza autenticitatea seriei de sasiu. Numarul de verificare este folosit in deosebi pentru vehiculele din SUA si mai putin de producatorii europeni.

Ultimele caractere ale seriei de șasiu au rolul de a clarifica detalii specifice, legate de producția în sine a modelului tău. Acestea se grupează după cum urmează:

Report this page